Viime lauantaina oltiin Lilyn kanssa Jyväskylän kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Tuomarina Karin Hedberg Ruotsista, Lily sai H:n ja arvostelu näytti tältä:

god typ, högställd o luftig tik med mycket lång nosparti, vackra mörka ögon, ganska stora öron, mycket raka skulder, skulle vara bättre vinklad bak, ganska mörrig blå färg, vacker hund som saknar rastyp, väl visad

Eli vapaasti suomennettuna hyvän tyyppinen, korkea narttu hyvin pitkällä kuono-osalla, kauniit tummat silmät ja aika isot korvat, hyvin suorat lavat, voisi olla paremmin kulmautunut takaa, kaunis ei niin rodunomainen koira, hyvin esitetty. Tuo "mörrig" jäi vielä mysteeriksi, sitä ei kukaan meillä osannut suomentaa :D Väriin kuitenkin viitattiin. Päivä Paviljongissa oli mukava ja Lilykään ei tylsistynyt kovasti. Koirille ostettiin uudet katu-uskottavat pannat ja Lilysta oli hirmu kivaa kierrellä nuuskimassa eri kojujen herkkutarjontaa.

Lilyn kanssa on myös aloitettu Taitavien Tassujen jatkokoulutuskurssi, käydään joka torstai oppimassa uutta ja jokatoinen perjantai on mahdollisuus mennä yhteisiin häiriöharkkoihin. Koulutukset on nykyään hallissa, eli ainakaan huono sää ei haittaa kouluttamista.

Tässä vielä mummolasta ennen lumien tuloa otettuja kuvia.

2093940.jpg

2093944.jpg

2093950.jpg

2093959.jpg