Viime viikolla oli aika sateista, mutta yksi aurinkoinenkin päivä löytyi. Käytettiin Camillan kanssa vähän mielikuvitusta ja rakennettiin takapihalle pieni esterata koirille. Käytössä oli mm. kaksi lasten tuolia, lautoja sekä pahvilaatikkoja.

1667308.jpg 

1667343.jpg

 

Juhannuksena oltiin Vaasassa mökillä jota ympäröi lähinnä metsä ja meri, joten koiria sai huoletta pitää vapaana koko viikonlopun. Lily tosin hiippaili yhden kerran seikkailulle naapurin pihoille, kakkukahveille. Ihmeteltiin hetken, että mihin se on mennyt kun ei tullut vaikka huudeltiin. Käytiin sitten naapurista katsomassa, arvasihan sen melkein kun Lily oli niiiin tykännyt naapurista aikaisemmin tavatessaan. Lily tuli takaisin eikä jälkeenpäin enää ollut aikeissakaan lähteä, viihtyi paremmin Samun leikkikaverina.

Myöhemmin Lilya hämmensivät lokit ja muut oudot vesilinnut mitä ei kotona näe. Lähellä oli myös joutsenpariskunta poikasineen mutta niitä Lily ei onneksi tainnut edes huomata.

Tultiin sunnuntaina takaisin ja pestiin molemmat koirat, Samun turkki oli vetänyt mukaansa sammalta ja jäkälää sekä muita roskia, Lilyn turkissa taas oli pihkaa. Automatkat Vaasaan ja kotiin sujuivat tosi hyvin, vaikka tunteja kertyi pysähdysten kanssa molempiin suuntiin lähes viisi.

1667469.jpg  

1667371.jpg

1667449.jpg

1667493.jpg

1667499.jpg