Viime viikon Samu ja Lily olivat äitin ja Camillan kanssa kotosalla, kun iskä oli töissä Haaparannassa ja minä riparilla. Lilylla alkoivat ihan oikeat juoksut, joten leikattiin muutamiin vanhoihin alushousuihin hännänreikiä. Lily on ollut vähän levoton ja tosi innoissaan poikakoirista, siksi peruttiin koirakoulun loppukoe, joka olisi Lilyn osalta ollut tänään. Se siirtyi elokuun alkuun, aikaa on siis hyvin kerrata vielä kaikkea mitä kokeessa tulee osata. 

Rippijuhlien takia talossa on ollut paljon vieraita ja tälläkin hetkellä paikalla ovat vielä iskän kaksi siskoa Norjasta ja Ruotsista miehineen ja toisen siskon kaksi koiraa. Ussi on 8-vuotias superkiltti ja ihana rottweilernarttu, joka me ollaan tunnettu jo ennen omia koiriamme, ja Lubbe taas on nuori sekarotuinen katukoira alunperin Romaniasta. Lubben iästä eikä menneisyydestä tiedetä sen enempää, kuin että sen löysi joku koiria pelastava järjestö Romaniassa ja se oli jäänyt auton alle. Toinen takajalka jouduttiin amputoimaan kokonaan, mutta hyvin koira kävelee kolmellakin jalalla! Juokseminen sujuu jopa paremmin kuin kävely. Lubbekin on tosi kiltti ja sympaattinen. Kaikki neljä koiraa tulevat ihan hyvin toimeen keskenään, Samu tosin murisee ja pakenee pöydän alle jos joku tulee liian lähelle, mutta tappeluita ei ole syntynyt. Ussi ei jaksa kauheasti välittää muista koirista, Lily ja Lubbe ovat hyviä kavereita. Ussillakin sattui olemaan juoksut, mutta Lubbe ja Samu ovat onneksi molemmat leikattuja.

Juhlien aikana pihalla ja koirien kanssa lenkillä kävi myös Hunter, beagleuros josta on aiemminkin ollut kuva täällä. Hunter olisi kovin mielellään tehnyt lähempääkin tuttavuutta narttujen kanssa, mutta koirat saatiin pidettyä tarpeeksi kaukana toisistaan :)

1709367.jpg

Lilyn oli esiteltävä uusia pöksyjään

1710205.jpg

Ussi

1710211.jpg

Lubbe

1710245.jpg

Hunter

1710266.jpg

1710282.jpg