Camilla täytti tänään 13 vuotta, ja aamulla annettiin synttärilahjoja. Koirat innostuivat tavalliseen tapaan, vaikka unisia olivatkin.

Eilen leikkasin taas Lilyn kynnet. Neidin käytöksessä on tapahtunut hurja muutos, ennen Lilyn rimpuili koko ajan ja lähti karkuunkin välillä, mutta eilen tyttö istui koko toimituksen ajan hyvin sievästi vieressäni sohvalla, juustopalkan avulla tietenkin. Ei tarvinnut edes pitää kiinni muusta kuin tassuista leikatessa. Heti perään käytin hyväkseni hyvää tuulta ja harjasin Lilya. Alkavat nuo korvakarvat meilläkinpäin hapsottaa aika tuuheina. 

Lilya on pidetty paljon vapaana, ja luoksetulo onnistuu jo hienosti. Vielä ei olla "tänne" käskyä hirveästi käytetty, ollaan vain huudettu nimeltä ja tyttö on rynnännyt kuin tykinkuula paikalle. Muita hyvin opittuja taitoja on jo istu, maahan ja odota. Lisäksi seisomistemppu onnistuu tietysti :) Kerjäämistä Lily ei harjoita keittiönpöydästä, mutta olohuoneessa taas tytöllä on huono tapa istuutua ruokailijan viereen sohvalle ja välillä vähän tökkäistä kuonolla. Ei onneksi vingu tai tee muuta ärsyttävää, mutta toisaalta taas söpömpi käyttäytyminen saa Lilyn usein saamaan haluamansa..

1286844.jpg

1286795.jpg

1286808.jpg